با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد:

چهارمین نشست مدیران عمومی دانشکده های تابعه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، چهارمین نشست مدیران عمومی دانشکده های تابعه دانشگاه مازندران در دفتر معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه برگزار گردید..
        در این نشست که با حضور دکتر سید خلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران، دکتر یحیی طالبی رستمی معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه و برخی از مدیران ستادی برگزار شد، دکتر میرنیا با اشاره به شرایط حساس اقتصادی در جامعه، بر لزوم صرفه جویی در هزینه ها و استفاده بهینه از امکانات و همچنین نظارت بر رفتار صحیح و شایسته مدیران و همه کارکنان با دانشجویان و ارباب رجوع تاکید کرد.
        دکتر طالبی نیز در این نشست در خصوص دستور جلسه، نکاتی را مطرح و با اشاره به سخنان ریاست دانشگاه، گفت: لازم است تا مدیران و مسوولان در تمام بخش های مختلف دانشگاه در استفاده صحیح از بیت المال و نظارت دقیق بر نحوه به کارگیری اموال دانشگاه اهتمام ورزند.
در ادامه این نشست، مدیران عمومی دانشکده ها، دغدغه ها و مشکلات موجود در دانشکده را مطرح و پیرامون آن بحث و تبادل نظر کردند.

روابط عمومي دانشگاه مازندران
امور رسانه هاي گروهي