در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد:

جلسه ستاد بزرگداشت سوم خرداد”روز مقاومت و ایثار"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، به مناسبت گرامی داشت سالروز آزادسازی خرمشهر سوم خرداد"روز مقاومت و ایثار"، جلسه ستاد بزرگداشت این روز با حضور اعضای جلسه در روز سه شنبه 18 /2 /97  در محل دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تشکیل شد.

براساس این گزارش، اعضا پس از بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات مختلف در خصوص برگزاری این مراسم، تصمیمات لازم را اتخاذ کردند.

برگزاری مراسم باشکوه گرامی داشت سالروز آزادسازی خرمشهر سوم خرداد"روز مقاومت و ایثار" در محل نمازخانه حضرت ولی عصر(عج) پردیس دانشگاه، برگزاری مسابقه تیراندازی و تجلیل از فرزندان شاهد و ایثارگر نخبه،کارآفرین و سرآمد دانشگاه از جمله مصوبات این جلسه می باشد.

روابط عمومی دانشگاه مازندران

امور رسانه های گروهی

تصاویر بیشتر

١٥:٢٩ - چهارشنبه ١٩ ارديبهشت ١٣٩٧    /    شماره : ١٦٩٣٧    /    تعداد نمایش : ٩٩٩