اطلاعیه:

برگزاری یازدهمین جشنواره ملی حرکت

با عنایت به برگزاری یازدهمین جشنواره ملی حرکت در نیمه دوم  سال جاری، این معاونت در نظر دارد از گروههای علمی دانشگاهی بویژه انجمن های علمی دانشجویی که دستاورد درخشانی در سطوح دانشگاه ، ملی یا بین المللی کسب کرده اند، برای ارسال آثار حداکثر تا تاریخ 97/4/13 دعوت به عمل آورد.

در صورت داشتن هر نوع پرسشی با سرکار خانم حسین زاده- کارشناس این بخش با شماره داخلی 3430 تعامل فرمایید.

1-محتوای دیجیتال: کلیه فعالیتهای علمی در قالب وبسایت، شبکه های اجتماعی، نرم افزار های کاربردی، سامانه های هوشمند، اینترنت اشیا، بازیهای رایانه ای، اینفوگرافیک، فیلم و ..(بجز کتاب و نشریات الکترونیکی در شمول این حوزه قرار می گیرند)

2-کتاب: کلیه کتاب های چاپی و الکترونیکی دارای مجوز انتشار از مراجع ذیصلاح کشور، ترجمه یا تالیف حاصل کار دانشجویی با ذکر اسامی افراد روی جلد کتاب . درصورتیکه که حاصل کار انجمن است لوگو و نام انجمن روی جلد و در شناسنامه کتاب درج شده باشد.محتوای کتاب صرفا رویکرد علمی داشته باشد

3-اختراع: ارائه فراورده ای خاص و حل مشکل در حرفه، فن، صنعت و مانند آن (ثبت شده و گواهی داشته باشد، حاصل کار دانشجو باشد و اسامی افراد در گواهی ثبت اختراع درج شده باشد. در صورتی که کار انجمن است، نام انجمن در گواهی ثبت اختراع درج شود)

4-کارآفرینی: طرح ایده و عمل منجر به کسب درآمد مورد تایید مرکز رشد دانشگاه و حاصل کاردانشجو با ذکر مستندات باشد.

5-بخش ویژه: با موضوع محیط زیست و حفظ منابع طبیعی باشد و با نیازهای محلی و ملی و جهانی مرتبط باشد.

دستور العمل اجرایی یازدهمین دوره جشنواره ملی حرکت

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه