اطلاعیه:

قابل توجه پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي نیمه متمرکز تربیت بدنی و علوم ورزشی آزمون سراسري سال تحصيلي96-97

به نام خدا

به اطلاع كليه پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي نیمه متمرکز تربیت بدنی و علوم ورزشی آزمون سراسري سال تحصيلي96-97 اين دانشگاه مي رساند، ثبت نام حضوری از پذيرفته شدگان در روزهای دوشنبه به ترتیب حروف الفبا( الف تا ش) 23 /11 /1396 و سه شنبه (ص تا ی)  24 /11/ 1396 انجام خواهد پذیرفت. كليه ي پذيرفته شدگان موظفند، پس از دریافت فرم ها از لینک زیر، نسبت به تکمیل آن اقدام و در روزهاي یاد شده، با مراجعه به آدرس محل ثبت نام، نسبت به ثبت نام و تحويل مدارك خواسته شده اقدام نمايند.

مدارك لازم جهت ثبت نام:

1-    اصل شناسنامه يا كارت شناسايي معتبر؛

2-   اصل يا گواهي موقت ديپلم ( براي نظام قديم و جديد)  و سه برگ رونوشت از آن.

3-   اصل یا گواهي پيش دانشگاهي ( براي نظام جديد)  و سه برگ رونوشت از آن.

4- تاییدیه ارزش تحصیلی (کلیه پذیرفته شدگان موظف هسستند با ارائه تصویرگواهی پیش دانشگاهی به دفاترخدمات پیشخوان دولت، نسبت به دریافت تاییدیه تحصیلی (ارزش تحصیلی) اقدام نمایند) و رسید آن را در زمان ثبت نام ارائه نمایند.

7-عكس 4*3 ( 12 قطعه براي مشمولين و 8 قطعه براي غيرمشمولين)؛

8-گواهي قبولي دوم و سوم متوسطه و ریزنمرات دوره متوسطه و پیش دانشگاهی

9-فرم تکمیل شده شماره  4  براي سهميه منطقه 1، خانواده معظم شهدا ، شاهد و ايثارگر، رزمندگان، آزادگان و جانبازان انقلاب اسلامي؛

10-فرم تکمیل شده  شماره 5  براي سهميه منطقه 2 و 3 ؛

11-فرم تکمیل شده  شماره 1

12-برگ درخواست ثبت نام  دو نسخه؛

تذكرات مهم:

1-    حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام حضوری الزامی است و ثبت نام منحصرا در تاریخ های اعلام شده توسط دانشگاه و با ارائه مدارک کامل صورت می پذیرد.

2-    در هر مرحله از ثبت نام، پذیرش و یا هنگام تحصیل، چنانچه مشخص گردد داوطلبی حقایق را کتمان نموده و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نبوده، قبولی وی لغو و طبق مقررات با وی رفتار خواهد شد.

آدرس محل ثبت نام:

مازندران - بابلسر ـ خیابان شهيد بهشتي ـ بلوار شهيد ذوالفقاري ـ ميدان بوعلي ـ پرديس دانشگاه ـ مدیریت امور آموزشی.

جهت اطلاعات بیشتر و دریافت فرم اینجا را کلیک نمایید.

با تشکر

مدیریت امور آموزشی دانشگاه مازندران